NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?

Általános szerződési feltételek

AZ ELADÓ

Schnell Service 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 3529 Miskolc Soltész nagy Kálmán u 37

Adószám: 11990950-2-05

EU közösségi adószám: HU11990950

Cégjegyzékszám: 05-09-008194

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-145534/2018

A VEVŐ

A Schnell Service 2000 Kft. Internetes áruházában kizárólag azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

A SZERZՐDÉS TÁRGYA

A Schnell Service 2000 Kft Internetes áruházában található összes termék.

MEGRENDELÉS

A Schnell Service 2000 Kft. Internetes áruházában a megrendelés csak  interneten lehetséges. A megrendelés kizárólag az email-es visszaigazolást követően lép érvénybe. Rendeléssel a Vevő kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot. A rendelést csak akkor fogadjuk el ha az ügyfél a rendelés teljesítéséhez szükséges összes adatot a rendelkezésünkre bocsát (Név, cím, telefonszám, emailcím), melyet a Schnellservice 2000 Kft. bizalmasan kezel. Ennek elmulasztásából eredendő károkért felelősséget nem vállalunk.

Az áruházban feltüntetett árak bruttóban értendők, tartalmazzák a 27% Áfát. A vásárlásról az eladó elektronikus számlát (E-számlát ) küld, melyet a vásárló elektronikus levélben kap meg a vásárlás befejezésekor.

- készpénzben, a csomag átvételekor

- bankkártyás fizetés


A megrendelt termékek teljes árát a Vevő a termékek átvételekor köteles kifizetni. A Schnell Service 2000 Kft. Fenntartja a jogot, hogy a speciális vagy nagy értékű rendelés esetén a rendelés teljesítését előleg megfizetéséhez kösse. A gumidiszkont.hu Internetes áruházában található termékek árai tartalmazzák az általános forgalmi adót.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Cégünk a megrendelt gumikat belföldön futárszolgálattal szállítja házhoz (1 darab gumi vásárlása esetén is).A szállítási díj.1990 FT/db.

 A kiszállítás általában 1-2 munkanapon belül megtörténik. Főszezonban (minden év marcius 15-május 15.-ig és oktober 15.-december 31.-ig) a  futárszolgálatok "extrém terhelése" esetén 4-5 munkanap alatt tudják kiszállítani a megrendelt gumikat. Kérjük ennek figyelembe vételét a rendelés leadásakor.


A Vevő a kiszállítás időpontjában köteles az árú épségét leellenőrizni, és az átvételi elismervény vagy számla aláírásával igazolni a hiánytalan és sérülésmentes teljesítés.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Termékeinket a rendelésnél személyes átvétellel is rendelheti a miskolci telephelyre.

Személyes átvételi pontjaink

Áraink kizárólag internetes rendelés esetén érvényesek.

Miskolc 3529 Soltész Nagy Kálmán u 37 elvitel vagy szerelés

                                                                                    

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A Vevő a megrendelt termékek készhez vételétől számított 14 napon belül joguk van indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben a A Schnell Service 2000 Kft. köteles a Vevőnek a vételár teljes összegét visszafizetni, legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségekre nem vonatkozik, valamint a termék visszaszállításának költségei a vásárlót terheli.

A Schnell Service 2000 Kft. kizárólag hiánytalan, használatlan, fel nem szerelt, sértetlen állapotú termékek esetén köteles visszavásárolni a termékeket.  Az elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé (ide értendő a már felszerelt abroncs, keréktárcsa is).

ADATVÉDELEM

A Schnell Service 2000 Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelés teljesítéséhez, valamint esetleges későbbi marketing tevékenységéhez használja fel.

FENNTARTÁSOK:

Fenntartjuk a jogot az akciós árak megszüntetésére mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül, illetve egyéb árak megváltoztatására.

Elírásos illetve egyéb informatikai hibákból eredendő károkért felelőséget nem vállalunk.